Egerleaks

Egerleaks

Hipokrita

2020. december 04. - Egerleaks

- kaptuk -

"Egy keresztény közösséghez tartozni, hívő embernek lenni nem azt jelenti, hogy mind makulátlanok, erkölcsileg fedhetetlenek volnánk, sőt! Hívő kereszténynek lenni azt jelenti, hogy sokkal inkább tisztában vagyunk bűneinkkel, gyengeségeinkkel, esendőségünkkel. És éppen ezért képesek vagyunk a bűnbánatra és a másokkal szembeni megbocsájtásra...” idézzük most  Mirkóczki Ádám facebook posztját.

Az internet népe találgatja, hogy mire gondolhatott a szerző, azonban jobbikos forrásaink rávilágítanak a szomorú, szikár valóságra. Mirkóczki valószínűleg feleségének írta ezeket a sorokat, aki mélyen hívő keresztény, egy kis közösség tagjaként éli midennapjait. Mirkóczki gyökértelen, vallástalan személyiség, aki csatlakozott a közösség hívő tagozatához. Jobbikos forrásaink szerint ez egy bocsánatkérés, az utóbbi időszakban a felesége által ismertté vált hűtlensége okán. A szerelmi viszonyt Szalay Andreával, a városházi sajtómunkással (aki korábban a jobbik sajtósaként tevékenykedett a parlamentben) folytatta Mirkóczki.

Ezek a források azt is megerősítették, hogy ez a szerelemi kapcsolat hosszú évek óta tart Budapesten hétközben, miközben hétvégén a családdal múlatta az időt Mirkóczki.

Néhány hónappal ezelőtt Szalay egy facebook bejegyzésében már felvillantotta szerelmét, természetesen arc nélkül. Mirkóczki hetykén dicsekedett a polgármesteri irodában megesett szerelmi légyottokról. Ezen iroda kialakítása éppen Szalay hivatalba érkezésével egyidejűleg lett átalakítva, a járványügyi veszélyhelyzet alatt, ahová belépéshez csöngetni kell és kamerával figyelik a belépőt, majd engedik be az arra illetékest.

Vajon ez a polgármesteri bejegyzés azt jelenti, hogy vége a kapcsolatnak Szalayval? Azaz már vele is megromlott a kapcsolata, nemcsak az Egységben a Városért frakció tagjaival?

Vajon ez azt jelenti, hogy a feleség megbocsátott?

Mindenesetre ember legyen a talpán, aki tovább dolgozik a volt szeretővel és egyben az asszony kegyeit is keresi.

Forrásaink továbbá megemlítették, hogy Mirkóczki kifejezett undorral szemléli a melegeket, úgyhogy a Szájer-ügyet kihasználva, gondolta előremenekül és saját gyengeségeit felfedve coming outol. Micsoda képmutató húzás!

 

-gágá-

A bejegyzés trackback címe:

https://egerleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr3716318594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása