Egerleaks

Egerleaks

Pajtók, a felelősségteljes?

2021. július 01. - Egerleaks

Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésén 2021. 06. 30.-án dr. Pápai Ákos „atombombát” robbantott, mely szerint az általa beterjesztett módosító indítványban a polgármester által vélhetően elkövetett törvénysértéseket tárta fel a többi képviselő, valamint Eger nyilvánossága előtt. Láthatólag sokkolta a képviselőket a nyúlüreg mélysége.

Az egriügyek részletesen megosztotta a dokumentumot. Mirkóczki első reakciója az volt, hogy minden egyes döntését megvizsgálta a Heves Megyei Kormányhivatal és azt törvényességi szempontból rendben találták.

 Itt vetődik fel egy súlyos kérdés, miszerint a Kormányhivatal vezetője, Pajtók ténylegesen, felelősségteljesen (ahogyan az egerhírek cikkben kifejtette) megvizsgálta ezeket a döntéseket vagy esetlegesen asszisztál Mirkóczki vélt törvénysértéseihez. Ugyanis városszerte beszélik, hogy Pajtók azzal henceg, hogy ő volt az, aki megszelídítette Mirkóczkit.

A választópolgárok döntő többsége reménykedik abban, hogy Pajtók felelősségteljes munkájáról nem vonta el a figyelmét a vadászat, valamint a tenisz szeretete.

Közgyűlési forrásaink szerint vélhetően a tartózkodó képviselő(k) is a Fidesz frakcióból kerülhetett ki, ami azt is jelentheti, hogy a Nyitrai által javasolt Pajtók még nem ura az egri közgyűlési Fidesz frakciónak, pedig az egri Fidesz alapszervezetének hosszú ideje elnökségi tagja, sőt alelnöke.

Lehet, hogy már Nyitrai is megbánta, hogy utódjául jelölte emberét?

Lehet, hogy Nyitrai járt a legjobban azzal, hogy újra országos ügyekhez tért vissza?

Lehet, hogy az Egységben a Városért Egyesület frakciójának lesz annyi jogi érzéke, hogy kiadják Mirkóczkit a bíróságnak, hogy dönthessen a sorsáról és ezáltal megszabadulhatnak egy terhes örökségtől?

A bejegyzés trackback címe:

https://egerleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr8716610342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása