Egerleaks

Egerleaks

Rés a pajzson – kérdések válaszok nélkül 2.

2020. november 16. - Egerleaks

Megkerestük 5 nappal ezelőtt Lombeczki Gábor önkormányzati képviselőt, hogy segítsen nekünk leleplezni a városházi adatbiztonsági ügyet. Nem segített, nem válaszolt, ez pedig érdekes összefüggésekre adhat gyanút.

Az ügyről eddig egyetlenként beszámoló heol.hu cikke szerint a portál posztunk után megkereste az önkormányzatot, és azt a választ kapta, hogy az Ideapp Kft. kapta a megbízást az átvilágításra. Mivel a cikk nem tartalmazott több információt arra gondoltunk, hogy megkeressük Lombeczki Gábor képviselőt, ugyanis ő többször kérte ezt a szerződést közgyűléseken. Mi úgy tudjuk, hogy megkapta, ezért kértük volna el tőle, hogy közszemlére tehessük, de a képviselő válaszra sem méltatott bennünket.

Ez azt a kellemetlen gyanút erősíti, hogy a képviselőnek nem érdeke a szerződés nyilvánosságra hozatala, összejátszik a városházával, az előző jegyzővel Andráskó Dénessel, vagy Spisák Györggyel, esetleg Mirkóczki Ádám polgármesterrel.

Amennyiben nem kapta meg akkor elnézést kérünk, ha viszont megkapta akkor ismételten szeretnénk elkérni, erre a címre küldheti: szivargoeger@gmail.com

Az érdekes és bonyolódó ügyről itt lehet olvasni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egerleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr1116287072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása