Egerleaks

Egerleaks

Pancser(ock)

2021. május 26. - Egerleaks

 

Állítólag ilyen jelzővel illeti Szalay Andrea (volt? szerető) Mirkóczki Ádámot, ahogyan egy újonnan megjelenő blog is írja. Emberünk nemcsak csapnivaló basszusgitáros volt, hanem ezek szerint alkalmatlan városvezető és szerető is.

A minap jelent meg Berecz Mátyás volt várigazgató, volt alpolgármester nyilatkozata, miszerint Mirkóczki a Fidesszel kokettál, sőt továbbment, egyenesen Pajtók Gábor kormánymegbízott bizalmasának nevezi a bukott polgármestert.

 Az utóbbi másfél év polgármesteri és városi mozgásai kezdenek értelmet nyerni. Egyik oldalon láthatólag a csalódott és semmibe vett Egységben a Városért egyesületi tagok, akik trónra ültették Mirkóczkit, a másik oldalon a vezetésre képtelen polgármester, aki kihasználva az egyesületi tagok naivitását életében először politikai pozíciót nyert, és jelen állás szerint cserbenhagyott közel 10 ezer ellenzéki egri szavazópolgárt.

A történet harmadik szereplője az átváltozásra mindig képes Fidesz, ahol a legfrissebb origo.hu-n leközölt információk szerint Nyitrai helyett más induló lesz. Nyitrai ideje lejárt Egerben, azonban egy jó taktikai húzással akár a jövőbeli visszatérését is előkészítheti (erről később írunk).

Pár héttel ezelőtt a népszerű egri hírportál az Egri Ügyek szellőztette meg, hogy információi szerint a Fidesz a 2022-es országgyűlési választásokon Pajtók Gábor megyei kormánymegbízottat indítja az egri központú választókerületben. Tudósításuk szerint Pajtók tagadta ezt az értesülést, azóta döbbent csend Pajtók körül.

Ez azt jelentheti, hogy Pajtóknak nyűg ez a jelöltség vagy amúgy sem acélos idegrendszere így reagál a stresszhelyzetekre.

A helyzet nem egyszerű, ugyanis adott egy basszusgitáros, aki teljesen ütemtelenül játszik, adott egy szólógitáros, aki idegileg alkalmatlan a vezérszerepre, valamint adott a dobos, aki már Habissal és Nyitraival szemben is sikerre vitte ütemes csörömpölését. Most pedig Mirkóczkit kizárták az Egyesület elnökségéből is.

Eger híres zenei szcénájában összeállt a legunikálisabb zenekar: a Pancserock.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egerleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr8516572302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása